Vacature medewerker publieksbemiddeling bij Centrum Agrarische Geschiedenis

Het Centrum Agrarische Geschiedenis (CAG) is een expertisecentrum dat de geschiedenis en het erfgoed van landbouw, voeding en landelijk leven sinds de tweede helft van de achttiende eeuw samen met anderen bestudeert, bewaart en toegankelijk wil maken voor een breder publiek.

CAG is op zoek naar een dynamische en veelzijdige Medewerker Publieksbemiddeling voor de Collectie Bulskampveld. Hij/zij is verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van de ontsluitings- en publieksactiviteiten die CAG wenst op te zetten rond en met de Collectie Bulskampveld. De medewerker wordt in zijn/haar taken bijgestaan door de Collectiebeheerder Collectie Bulskampveld, de coördinator en andere stafmedewerkers van CAG.

Solliciteren kan tot 11 februari 2018.

Meer informatie over de vacature vind je hieronder.

vacature_medewerker Publieksbemiddeling Collectie BKV_def

Comments are closed.