L’histoire mène à tout, tot in de horeca toe.
We stellen u graag die buitenbeentjes voor.

De jongste is Ottelien Muller (jg. 2006). Samen met haar beste vriendin opende ze het “chocolade- en boekenhuis” Huize Colette in het centrum van Gent, in de Belfortstraat 6. Ze serveren er ontbijt, brunch, taarten en warme chocoladedranken. Op de eerste verdieping is hun tweedehands- boekhandeltje ondergebracht.
facebook: huize Colette

Kenny De Prée (jg. 2003) is zaakvoerder van La Grande Bouffe Catering in de Schouwbroekstraat 55 in Lovendegem – Vinderhoute. Deze bvba verzorgt de catering voor artisten op allerlei evenementen.
www.lagrandebouffe.be

Yves De Sutter (jg. 1999) is mede-uitbater van het evenementencafé De Robot, Bijlokehof 1 in Gent, en dat onder het motto “bier, fastfood, rock & roll”.
www.derobot.be

Veerle Deforce (jg. 1996) heeft al enige culinaire faam verworven als exploitante van “winkel en eethuis” Patiron. Dat is een ambachtelijke quicherie in Sluizeken 30, Gent.
www.patiron.be

Ann Storme (jg. 2000) bedient de zaal in het Gentse Eethuis De Fobie, Brusselsepoortstraat 61. De kok is haar partner Steve Peutevinck. www.eethuisdefobie.be

Tom Coone (jg. 1998) was (is?) de zaakvoerder van een van de eerste soepbars in Gent: Polola, Nederkouter 2.

Johan Ghijsens (jg. 1981) baat de B&B Casa Lagabella uit in het plaatsje Sedella, onder de zon van Malaga.
www.lagabella.com