In het weekblad Knack van 13 september ll. (jaargang 47, nr. 37) verscheen een artikel over Pieter François, historicus en alumnus van de UGent, over Seshat, een multidisciplinair platform dat antwoord wil bieden op de grote vragen van de menselijke evolutie. Pieter François is een van de initiatiefnemers van dit project. (zie bijlage)

Dieter Bruneels onderzoek naar rurale eigendomsmisdrijven in het gerechtelijk arrondissement Brugge werd opgepikt door La Libre Belgique voor een blog post over rovers en stropers in de 19de eeuw.

In De Standaard van vrijdag 3 november deed Kenneth Lasoen een boekje open over spionageactiviteiten in Brussel (zie bijlage). Hij mocht nadien ook tekst en uitleg geven in Nieuwe Feiten op Radio 1.

Anne-Laure Van Bruaene zal te horen zijn in de zesdelige radio- en podcastreeks ‘Tijdgeest’, over vreemde ideeën uit het verleden. De bijdrage van Anne-Laure, ‘Stoute honden dienen opgehangen te worden’, zal zondag 26 november uitgezonden worden in het programma OVT van NPO Radio 1 en zal nadien beschikbaar zijn als podcast.