Dit jaar zal de jaarlijkse OSGG-Contactdag onder een licht gewijzigde vorm én op een andere locatie plaatsvinden. We spreken af op zaterdag 24 maart om 14u in het Stadsmuseum Gent (STAM). Na de voorstelling van het nieuwe bestuur 2018-2020 en de traditionele uitreiking van de prijzen André Schaepdrijver (beste masterscriptie 2016-2017) en Jan Dhondt (beste praktijklessen in de lerarenopleiding Geschiedenis) zal u de allerlaatste kans krijgen om de tentoonstelling ‘Stad en Universiteit. 200 Jaar UGent’ te bezoeken, of, indien u deze reeds heeft bezocht, de vaste collectie van het STAM te ontdekken.

Tijdens het bezoek zullen enkele bekende professoren jullie graag onderhouden met weetjes en anekdotes uit het roemrijke verleden van de UGent en de vakgroep Geschiedenis. Na het museumbezoek nodigt het OSGG u graag uit voor een gezellige babbel tijdens een receptie.

De toegang is gratis, maar exclusief voorbehouden aan de OSGG-leden (en hun partner) die hun OSGG-lidmaatschapsbijdrage 2017-2018 betaalden. Gelieve tijdig en uiterlijk op 20 maart in te schrijven via osgg@skynet.be en te vermelden (1) of u al dan niet met uw partner komt en (2) voor welk bezoek u zich wenst in te schrijven: (a) 200 jaar UGent of (b) vaste collectie van het STAM. Tot binnenkort !